(untitled) (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія_«Педагогічні науки», 2025)
У роботі представлено концептуальні особливості та основні складові моделі особистісно-орієнтованої інформаційної технології навчання фізико-математичних та загальнотехічних дисциплін. Надано необхідні пояснення щодо призначення кожного компонента моделі та окреслено фактори, які впливають на них. Описано алгоритм впровадження даної моделі. Наведено основні принципи та критерії відбору змісту фізико-математичних та загальнотехічних дисциплін для запропонованої моделі. Окреслено основні етапи та аспекти її впровадження.