(untitled) (Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія_«Педагогічні науки», 2024)
У статті розглянуто проблему організації навчання геометричних фігур майбутніх учителів початкових класів. Вивчення цієї теми є ключовим аспектом професійної компетентності майбутніх педагогів. Мета дослідження – проаналізувати методики навчання геометрії, що застосовуються в підготовці майбутніх учителів початкової школи, і запропонувати рекомендації щодо їхнього поліпшення. Розглянуто теоретичні та практичні аспекти навчання включно з розробкою навчальних матеріалів. Проаналізовано сучасні підходи до навчання геометрії, що враховують педагогічні технології та інновації в освіті